[начало][продукти][галерия][контакти]
модел 2014г.
    v.8.6.1
  стандартна  цена 950 лв.
Цена : 870 лв. за автомобили с 3 и 4 цилиндъра с монтаж и гаранция 24 месеца
(офертата включва цилиндрична бутилка от 20 до 40 л.   и важи до изчерпване на количествата)
Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разбработени за съвременни бензинови двигатели с компютърно управление. Всеки миникит включва: компютърен блок с вграден МАР сензор, ИТАЛИАНСКИ изпарител, ИТАЛИАНСКА инжекторна рейка за 3 и 4, кабелаж, горивен филтър, ключе газ-бензин, маркучи, принадлежности. Настройката на системата се извършва със стандартния софтуер на BSM за WINDOWS. Окомплектова се с евронивомер с показания на нивото на газта на ключа. Покрива EURO 3 и EURO 4.
Газов инжекцион Cargas Газов инжекцион Cargas Газов инжекцион Cargas Газов инжекцион Cargas
CARGAS-Max или VEGA 2 за 3 или 4 цилиндрови 
двигатели
Специална оферта за газови инжекциони CARGAS и VEGA
Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разработени за съвременни двигатели с компютърно управление.
Произвеждат се за автомобили с 3,4,5 и 6 цилиндъра на двигателя. Настройката на системите се извършва със специален софтуер за Windows.
Отличават се с висока надежност и ниски експлоатационни разходи.
 
Ние като партньор и официален представител на фирма BSM имаме удолвоствието да ви предложим системите CARGAS и VEGA  на изключително конкурентни цени.
  стандартна  цена 1250 лв.
Цена : 1150 лв. за автомобили с 3 и 4 цилиндъра с монтаж и гаранция 24 месеца
(офертата включва цилиндрична бутилка от 20 до 60 л.   и важи до изчерпване на количествата)
Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разбработени за съвременни бензинови двигатели с компютърно управление. Всеки миникит включва: компютърен блок с външен МАР сензор, ИТАЛИАНСКИ изпарител, ИТАЛИАНСКИ инжекторни рейки за 5 и 6 цилиндъра, кабелаж, горивен филтър, ключе газ-бензин, маркучи, принадлежности. Настройката на системата се извършва със стандартния софтуер на BSM за WINDOWS. Окомплектова се с евронивомер с показания нивото на газта на ключа. Покрива EURO 3 и EURO 4.
CARGAS-Max или VEGA 2 за 5 или 6 цилиндрови  двигатели
Copyright © 2019 by Sofgas   •   All Rights reserved 
Софгаз сервиз, гр.София, ул. Самоковско шосе 1,
GSM 0877272021
Обадете се за най-новите промоции и оферти!
ТОП ОФЕРТА - ПРИ ПЛАЩАНЕ В БРОЙ  5% ОТСТЪПКА  ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ СИСТЕМИ. ( офертата важи до 1.04.2020г. или до изчерпване на количествата, не важи за моделите маркирани с  *)!
ТОП ОФЕРТА - ПРИ ПЛАЩАНЕ В БРОЙ  5% ОТСТЪПКА  ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ СИСТЕМИ. ( офертата важи до 1.04.2020г. или до изчерпване на количествата, не важи за моделите маркирани с  *)!
CARGAS*  или  VEGA* за 3 или 4 цилиндрови двигатели

Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разбработени за съвременни бензинови двигатели с компютърно управление. Всеки миникит включва: компютърен блок с вграден МАР сензор, ИТАЛИАНСКИ изпарител, ИТАЛИАНСКА инжекторна рейка, кабелаж, горивен филтър, ключе газ-бензин, маркучи, принадлежности. Настройката на системата се извършва със стандартния софтуер на BSM за WINDOWS. Окомплектова се с евронивомер с показания нивото на газта на ключа. Покрива EURO 2 и 3.
стандартна цена 830 лв.
Цена: 690 лв. * за автомобили с 3 и 4 цилидъра с монтаж и гаранция 24 месеца

(офертата включва цилиндрична бутилка от 20 до 40л. и важи до изчерпване на количествата)